Forum flying again!

Forums Forums Qu Forums Qu general discussions Forum flying again!

This topic contains 10 replies, has 10 voices, and was last updated by Profile photo of Nicola A&H Nicola A&H 7 years, 1 month ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #41507
    Profile photo of robbocurry
    robbocurry
    Participant

    So glad to see the site up and running properly again! I couldn’t post on quite a number of occasions as I kept on getting logged out.
    Loading was mega slow. As I said, glad to see it back to normal:)

    #41508
    Profile photo of MarkPAman
    MarkPAman
    Participant

    That’s better!

    Thank you A&H

    🙂

    #41511
    Profile photo of MJCElectronics
    MJCElectronics
    Participant

    Good to see it’s finally fixed and runnng faster than ever 😀

    ….now just need to throw some development resources back at the iLive and bring it up to date with all of the little advancements that QU and GLD users are enjoying.

    #41517
    Profile photo of MikeShand
    MikeShand
    Participant

    Thank you. So good to have it back!

    Mike

    #41518
    Profile photo of MartinW
    MartinW
    Participant

    Well done guys, I haven’t been on for weeks as it was so slow

    #41521
    Profile photo of GR-PDX
    GR-PDX
    Participant

    Thank you, all! Nice to check back in after a week or so and find that things are improved this much.

    #41522
    Profile photo of Al
    Al
    Participant

    Bravo!

    #41525
    Profile photo of dpdan
    dpdan
    Participant

    thank you Allen & Heath!

    #41527
    Profile photo of GCumbee
    GCumbee
    Participant

    Forum seems to have some glitches. I am getting odd issues like different recent activity showing up on my iPhone vs my iPad. Then things like times being wrong or it may show 1 post and there are several. It seems Recent Activity is not right. Now I can’t log on or either device in Safari. I am posting this from Tap a Talk app not from Safari. I can’t start a new topic in TAT. TAT does not show recent activity and it is displaying posts I don’t see in Safari. Really strange stuff.

    #41528
    Profile photo of GCumbee
    GCumbee
    Participant

    Ok. After quitting all apps and rebooting both devices it seems corrected. Never seen that happen before. Not sure reason.

    #41537
    Profile photo of Nicola A&H
    Nicola A&H
    Keymaster

    Hi George,

    Users visiting the site (not logged in) might see cached versions of some forum pages, this is one of the tricks to boost performance, but we’ll look into it again. As you log in you should be able to see all pages updated in real time, if that doesn’t work try refreshing / reloading the page once logged in.

    Hope this helps.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.