Display error

Forums Forums Avantis Forums Avantis troubleshooting Display error

Tagged: 

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Flo84 Flo84 1 month ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #120175
    Profile photo of Mosu
    Mosu
    Participant

    Hello colleagues! I have on avantis v1.3 firmware; I have this problem from previous versions, and it still persists; has anyone else encountered this?

    #120179
    Profile photo of Mosu
    Mosu
    Participant

    Foto here.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #120181
    Profile photo of Mosu
    Mosu
    Participant

    why do all the channels in the layer appear as selected when I did not select them?

    #120189
    Profile photo of Flo84
    Flo84
    Participant

    It seems that is the highlight option (when you touch a fader to show you what channels are moved) is permanently displayed.

    I’m new on Avantis Solo but Avantis faders are touch sensitive and you can calibrate 3 things : alignment, motors and sensitive.
    Maybe do sensitive calibration.
    Before you can also deactivate the highlight option to confirm.

    #120205
    Profile photo of DanielTerraform
    DanielTerraform
    Participant

    On a similar topic – has anyone experienced less or none of the laggy / freezing GUI / touchscreen issue with recent updates? I’m on the fence on buying an Avantis Solo, but in the past I’ve experienced lag when there’s a lot of D-pack plugins in use on the full-sized version.
    Thanks

    #120236
    Profile photo of Flo84
    Flo84
    Participant

    Hi again,

    Have you see this post ? maybe your issue :
    Four day old console fader issue

    Cheers

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.