Shutdown issue since update to v1.1

Forums Forums Avantis Forums Avantis troubleshooting Shutdown issue since update to v1.1

This topic contains 4 replies, has 5 voices, and was last updated by Profile photo of Brian Brian 1 month ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #100151
    Profile photo of Dan
    Dan
    Participant

    My console has had trouble shutting down since the firmware update. I thought it was my imagination the first couple of times but tonight I had to tell it to shut down 3 times before it actually did. Each time I hit the shut-down button the displays would fade to the “&” screens for a few seconds before coming back to the main screen. On my third try I finally heard the relay click before the “it is now safe to turn off your console” message was displayed.

    #100161
    Profile photo of Mat420
    Mat420
    Participant

    Same here. It tells me first that the display can’t shut down. It never turns of at the first time…

    #100193
    Profile photo of Chris.Nelson
    Chris.Nelson
    Participant

    I have this same issue on 2 Avantis consoles, I get an error saying: “TouchScreen did not exit cleanly”. I have to attempt 2-3 shutdowns before the click happens and it shuts down correctly.

    #101371
    Profile photo of AntiochPHX-TD
    AntiochPHX-TD
    Participant

    I’m having the same issue, and the same “Touchscreen did not exit cleanly” error. Running 1.10; can upload logs if needed

    #101394
    Profile photo of Brian
    Brian
    Participant

    It’s a known bug with the current firmware. Hopefully it will be fixed with the next update, but until then you may have to “exit” a few times before the board tells you it is OK to shut down.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.