Problem with iLive Editor in Windows 11

Forums Forums iLive Forums iLive troubleshooting Problem with iLive Editor in Windows 11

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Dave Dave 1 month ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #110583
    Profile photo of Dave
    Dave
    Participant

    In the process of moving software to a new machine with Windows 11, I’m now having problems with iLive Editor not discovering the surface.

    At first, I thought this may be an issue with multiple NICs on this machine related to the broadcast packets going out on the wrong network. However, after removing one of the NICs, I am still unable to discover the surface. If I use a Windows 10 machine on the same network, I am able to see the surface.

    I disabled the firewall to remove that issue but still am not seeing the surface in editor. I also uninstalled and reinstalled Editor with no change.

    Has anyone tried running iLive Editor v1.94 on a Windows 11 machine successfully? Any suggestions to troubleshoot this issue?

    #110598
    Profile photo of Bärchen
    Bärchen
    Participant

    No problem with Windows 11 for me

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #110627
    Profile photo of Dave
    Dave
    Participant

    Thanks! I got it working again. Probably a conflict on the network port.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.