ME forgetting channel assignments?

Forums Forums ME Forums ME troubleshooting ME forgetting channel assignments?

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of tmars tmars 5 years ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #56787
    Profile photo of tmars
    tmars
    Participant

    Ok so this seems to be a weekly occurrence for me, but my ME units seem to be “forgetting” a certain channel assignment. I assign our talkback on our Qu-32 to Mix 4 and then assign Mix 4 to channel 16 on the ME unit. Each week, the ME units “forget” that the Mix 4 was assigned to channel 16 and we have to reassign the channel each week. It doesn’t seem to do this with other channels, although I think we have had other channels be sporadically “forgotten”. Is this just a glitch/bug? Anyone else have this problem? Solution?

    #56804
    Profile photo of glparke
    glparke
    Participant

    I have seen this before. I use presets and try to get the band members to always recall their preset which loads everything back up.

    Sent from my LG-D850 using Tapatalk

    #56807
    Profile photo of tmars
    tmars
    Participant

    Ooh. Good idea. I will try that!

    #56810
    Profile photo of Showtime
    Showtime
    Participant

    What is the firmware version? This problem was known with firmware till 1.12.

    With version 1.13 it should be fixed.

    #56811
    Profile photo of tmars
    tmars
    Participant

    Firmware on the ME unit or on the Qu?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.