Editor Mac 1.60 not load show in gld112

Forums Forums GLD Forums GLD troubleshooting Editor Mac 1.60 not load show in gld112

This topic contains 7 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of Chris93 Chris93 1 month, 4 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #68101
    Profile photo of icecool
    icecool
    Participant

    I just bougth an a gld 112. In this day i prepare a show whit Mac and gld editor 1.6, but when i try to recall on desk it report error. Invalid Show version.

    #68102
    Profile photo of icecool
    icecool
    Participant

    I have 1.60 firmware on gld.

    #68693
    Profile photo of Eugen
    Eugen
    Participant

    Hello colleagues! I have the same situation. What is the problem?

    #68695
    Profile photo of icecool
    icecool
    Participant

    you must load the show in the editor, connect the mixer and syncronize form Mac to gld, and save in to gld.

    #69212
    Profile photo of Frand
    Frand
    Participant

    Hey, I’m new to the GLD series consoles. How do you connect your computer to the console. do you need a male to male USB cable or can you do it over Ethernet?

    #69215
    Profile photo of Frand
    Frand
    Participant

    Or am I over thinking this and can I just connect to the wifi router the console is connected to and do it that way?

    #69218
    Profile photo of icecool
    icecool
    Participant

    Ethernet or Wi-Fi to router and lan canne to gld

    #69219
    Profile photo of Chris93
    Chris93
    Participant

    This is a known issue with 1.60.

    1.61 fixes it.

    Chris

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.