Dyn8 bypassed

Forums Forums Avantis Forums Avantis troubleshooting Dyn8 bypassed

Tagged: 

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Dan Dan 2 months, 2 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #100050
    Profile photo of AdamsFlys
    AdamsFlys
    Participant

    Not sure if this is the proper place to make this or if there is a bug reporting page, but ever since updating to version 1.10, the dyn8 insert shows “bypass” in red just below the eq/compressor buttons on the left hand side. Several others have seemed to have this problem too

    #100052
    Profile photo of Nicola A&H
    Nicola A&H
    Keymaster

    Hi AdamsFlys,

    Yes we had a few reports of this and we are investigating.
    Can you confirm you recalled a Show file after updating the firmware?

    #100063
    Profile photo of AdamsFlys
    AdamsFlys
    Participant

    Yes, I recalled the show file that was created as a backup immediately before updating the firmware

    #100114
    Profile photo of Dan
    Dan
    Participant

    Seeing the same thing on my console after upgrading.

    #100150
    Profile photo of Dan
    Dan
    Participant

    Tonight I found that if I unassigned dyn8 from the channel and reassigned it then the issue was resolved.

    #100208
    Profile photo of Dan
    Dan
    Participant

    …but it’s back after restarting the console…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.