iTweak and PL glitch

Forums Forums iLive Forums Archived iLive Discussions iTweak and PL glitch

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of guyharris guyharris 10 years, 6 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #22522
    Profile photo of guyharris
    guyharris
    Participant

    Hi guys,

    Don’t know if anyone else has experienced this, but both myself and the other sound engineer have experienced this on more than one system:

    Running 1.71 version software on iDR32, iTweak from both iPhone and iPad, over normal wireless router.

    When a PL changes channel fader level on the iDR, the representation on the iTweak app shows as #8734; (infinity), as opposed to the level that is shown in the iLive software and on the LED display on the PL. When you try to drag the fader on the app, it sends #8734; to the iDR, before you alter the fader to your desired level. This results in the signal in question being effectively muted, which is not great for the musician involved!

    A bug, or an inherent problem with asynchronicity?

    Thanks!

    Guy Harris
    PianoJam
    +31 638628394

    http://www.pianojam.nl

    #26700
    Profile photo of Stealth
    Stealth
    Moderator

    Hi Guy

    A&H are aware of this issue and are currently investigating the cause of problem.

    Regards
    Sam A&H

    #26704
    Profile photo of guyharris
    guyharris
    Participant

    Many thanks, Sam.

    http://www.pianojam.nl

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The forum ‘Archived iLive Discussions’ is closed to new topics and replies.