Skipping through tracks on playback

Forums Forums CQ Forums CQ troubleshooting Skipping through tracks on playback

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of SteveC SteveC 1 month, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #120897
    Profile photo of SteveC
    SteveC
    Participant

    Minor point, but keen to understand if this is just me or others are experiencing it too.

    When playing back recordings (only tried multitrack), the timeline at the bottom is quite unresponsive if you want to drag it forward or backwards to a different part of the track. Usually takes several attempts to get it to do anything. Would be great if you could just tap anywhere on the timeline and jump to that point.

    #122712
    Profile photo of Ed
    Ed
    Participant

    I am having the same problem… the multitrack playback position marker does not function.
    One time the band went for lunch after a sound check and I forgot and left the recorder going.
    At home when I went to listen I had to patiently wait for the playback to go through about an hour and a half of nothing before the performance started, what a waste of time and it makes the recording feature almost useless.

    #122860
    Profile photo of SteveC
    SteveC
    Participant

    Seems it’s improved considerably, however took a fair bit of trial and error to work out your finger tip needs to be placed very slightly above the ‘drag button’ for it to work. Now I know that, it’s fine! I think it may have something to do with the slider bar being very close to the bottom of the touch screen. If I placed my finger tip directly over the top of the button it just didn’t work.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.