Input Stereo/Mono

Forums Forums SQ Forums SQ troubleshooting Input Stereo/Mono

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of Steffen R Steffen R 2 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #84930
    Profile photo of AK1209
    AK1209
    Participant

    Hi Guys

    I am having some issues with stereo/mono set up . So i get one mix set and i store that .
    All good .
    When i move to another project the previous stereo / mono channel set up gets transferred across and messes with what has been done there previously .
    This should be Scene related not global ?

    Any suggestions ? Thank You

    #84931
    Profile photo of Mfk0815
    Mfk0815
    Participant

    The stereo setup is global for the show. You can use either one show per project or the newly introduced ganging (firmware 1.40 or newer).

    #86079
    Profile photo of Christiaan
    Christiaan
    Participant

    Hello,

    I think I have something similar.
    Ive updated the desk and the mix app for Mac to 1.4.3

    When I make a Scene on my mac en push it to the desk it takes the Mono / Stereo inputs over as I set it up.
    But when I recall another scene on the desk it holds the old settings of Mono / Stereo inputs of the pervious scene!
    Have I missed anything, or doing it wrong? Can anyone help me with this?

    thanks 🙂

    #86147
    Profile photo of Steffen R
    Steffen R
    Participant

    scenes don’t change stereo channel and mix bus configurations
    this is done in a show

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.