GLD112 – White screen on startup

Forums Forums GLD Forums GLD troubleshooting GLD112 – White screen on startup

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of DJR3000 DJR3000 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #101335
    Profile photo of mrm7
    mrm7
    Participant

    Hi, just experienced a white screen on startup on the GLD112. No lights audio and can’t get to startup screen etc, was fine a week ago! Is there a hard reset procedure or a solution to this?

    Thanks

    #101337
    Profile photo of Scott
    Scott
    Participant

    If it comes up after a longer wait, it’s the DHCP settings.

    If it doesn’t it’s likely the CR2032 battery on the main board. See the previous posts here for a solution.

    #101344
    Profile photo of mrm7
    mrm7
    Participant

    Thanks Scott, found this photo in the forum on what the jumpers are for anyone that needs it.
    Now just need a T8 🙂

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #101874
    Profile photo of DJR3000
    DJR3000
    Participant

    I have the same problem with the white screen today. I haven’t looked at the jumper inside yet. If it’s really about it, then this is a big minus for developers! The company should issue at least a publicly available service bulletin on how to fix this problem. After all, this can be done in advance, and not get a problem before the start of an important concert!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.