Audio Sync Lock not working?

Forums Forums GLD Forums GLD troubleshooting Audio Sync Lock not working?

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of jamiemimye jamiemimye 2 months, 2 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #118791
    Profile photo of jamiemimye
    jamiemimye
    Participant

    hi, i have a gld80 and AR2412

    i am new to them but bough them seperityly, thay woud not connect to each other and i was advides to go to a previos firmwair (v1.61) and then the desk and stage box work 🙂 the only probkem is that the Audio Sync lock has a red X and the audio from the stage box sound fluttery, has anyone had thos issue and can anyone help pleas?

    thanks Jamie

    #118959
    Profile photo of LeeW
    LeeW
    Participant

    Hello Jamie,
    If the AR2412 is the older version, then yes the first step is to go back to V1.61 firmware.
    Also, use a short, 3M, factory Cat6 patch cable to test.
    Use the D-Snake connector on both the GLD80 and the AR2412.
    Once you establish you can sync the AR to the GLD, then you can try a longer shielded Cat cable.
    I have used 150′ Ethercon and 150′ shielded cat6 with success.
    Hope this helps,
    Lee

    #118967
    Profile photo of jamiemimye
    jamiemimye
    Participant

    hi Lee

    thanks for the message 🙂

    iv tryed all of that but still no luck 🙁

    jamie

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.