Secondhand QU-SB

Forums Forums Qu Forums Qu troubleshooting Secondhand QU-SB

This topic contains 10 replies, has 7 voices, and was last updated by Profile photo of Mike C Mike C 3 days, 14 hours ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #83352
    Profile photo of Brad D
    Brad D
    Participant

    Can’t for the life of me get router to connect any advice? Brought brand new router AC3100 still no luck. Also did network Reset

    #83354
    Profile photo of Scott
    Scott
    Participant

    Can you log in over a wired connection? Try that first.

    #83356
    Profile photo of garyh
    garyh
    Participant

    Check the pins in the network cable socket. Look for bent ones.

    #83358
    Profile photo of Mike C
    Mike C
    Participant

    Couple other things to check:

    – Are you plugging into the network jack and not the D snake jack?
    – Can you see the router on your wireless devices?
    – The reset you did was that on the router or the QU SB mixer?

    You say this was a used mixer, the former owner may have set it up with a static IP address, that would explain why your router is not connecting to it.
    A full mixer reset should take it back to DHCP.

    #83362
    Profile photo of Brad D
    Brad D
    Participant

    Done network reset on Mixer. My iPad is connected to router just not to mixer. I am plugging into network jack. My router has no password yet as I just bought it. Ethernet connector looks fine

    #83363
    Profile photo of Brad D
    Brad D
    Participant

    How would I go abt a wired connection? To my Ipad or Macbook pro?

    #83364
    Profile photo of Bear
    Bear
    Participant

    Do you have the current firmware on the mixer ? And the the most current app on the IPad? Because if you have a earlier version firmware on the mixer and the current app that will cause no connection to the IPad.

    #83365
    Profile photo of Barryjam
    Barryjam
    Participant

    When you open Qu-pad on your IPad, you only see Demo and not Qu-sb, correct?

    Make sure that you update your QU-sb to latest firmware via USB stick.

    #83366
    Profile photo of sergeyleps
    sergeyleps
    Participant

    Tell me please – does anyone have a pulse, shots of electric clicks in columns / monitors from all exits from QU? This problem is also heard in the columns even if we completely turn off the Master channel or Mix channels – Mute also does not stop these Chaotic spontaneous electrical clicks / signals … Tell me what it is – how to fix it … We changed different firmware / versions firmware .. And they made a hard reset – but all without success … Nothing helps – clicks still happen … What is this ???

    #83368
    Profile photo of Brad D
    Brad D
    Participant

    I gave up for tonight will resume again tomorrow starting with firmware update thanks guys

    #83388
    Profile photo of Mike C
    Mike C
    Participant

    Do you have the current firmware on the mixer ? And the the most current app on the IPad? Because if you have a earlier version firmware on the mixer and the current app that will cause no connection to the IPad.

    I guessing that is the last piece of the puzzle.

    I should have put that on my check point list!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.