forum behaving strangely

Forums Forums Qu Forums Qu troubleshooting forum behaving strangely

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of MichaelFields MichaelFields 4 years, 5 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #59836
    Profile photo of MartinW
    MartinW
    Participant

    Hi,

    I’m trying to answer the posts on “one track missing from recording”, but when I click into that thread, it says I’m logged out.

    I log in, then I’m taken back to the home page, then click through to that thread and I’m not logged in!

    Cheers
    Martin

    #59839
    Profile photo of xyz
    xyz
    Participant

    Yes I have had that, but not for a long time now… maybe 6 months?
    I cant remember how I fixed it?
    However I found that by selecting a post that you DONT want to post into and then once logged on I could then select the post I did want. ?
    Sounds weird but at the time it worked.

    #59840
    Profile photo of MartinW
    MartinW
    Participant

    it’s working again.

    Tried several times to update the original post, now I have managed to do it.

    #59849
    Profile photo of Dick Rees
    Dick Rees
    Participant

    When this happens you simply have to refresh the page and you’ll show as logged in…you know, the little swirly arrow icon in the address bar.

    #59850
    Profile photo of MartinW
    MartinW
    Participant

    aha!

    I did the “select a thread I don’t want first” and that fixed it.

    I’ll try a refresh next time!

    Cheers

    #59885
    Profile photo of MichaelFields
    MichaelFields
    Participant

    Not happens with me.Try to refresh the page.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.