Director V2.0 Lagging

Forums Forums dLive Forums dLive troubleshooting Director V2.0 Lagging

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of RS RS 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #123787
    Profile photo of Sirgrumpy
    Sirgrumpy
    Participant

    Setup: CDM48+UFX & Dante 128; FoH Wings setup Minisfourm UM790 (32gb ram, 1TB Nvme) running Win11 & Director v2.0, two dell touch screens, Asus RT-AX92U for control network.

    So I have upgraded to V2.0 to be able to use the new UFX card. Since then I have been experiencing instances of the director software lagging. I was on an Intel Nuc12 i5, and that was almost unusable. I ran Director on my gaming rig, and I could see some stuttering still. Since I cant bring that large rig to my gig I upgraded my Nuc for Minisfourm UM790. It still laggs, but no were near as bad as the Nuc. As far as i can tell, the issue isn’t in the mix rack but I also dont have a Surface to check.
    This setup ran without issue prior to upgrading to V2.0.

    Wondering if anyone else is experiencing this or if there is a solution that I am not seeing?

    #123803
    Profile photo of RS
    RS
    Participant

    I am only experiencing a lag of several seconds, when hitting the FX tab for the first time. This is on a Nuc13 i5 running Win10. Everything else seems to run as smooth as before fw v2.

    #123827
    Profile photo of RS
    RS
    Participant

    Just realized that Director v2 is bringing the fans to full exhaust in seconds on my MacBookPro, running MacOs 11 (Big Sur). v1.99 was very easy on that same laptop

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.