All Channels LEDs blinking on Xone43C

Forums Forums Qu Forums Qu troubleshooting All Channels LEDs blinking on Xone43C

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of KeithJ A&H KeithJ A&H 4 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #73240
    Profile photo of Wd40k
    Wd40k
    Participant

    Hi,
    All of a sudden the other day I turned the mixer on and all the volume LEDs on all the channels and master volume keep blinking. Cannot even play music at the mixer looks like it is not working. The mixer is 1 and half year hold it has always been used with moderation. Any idea on how to solve this? TIA

    #73243
    Profile photo of Roy
    Roy
    Participant

    Wrong forum I think?

    #73244
    Profile photo of Wd40k
    Wd40k
    Participant

    Which one should I use then? Sorry I’m new to this forum.

    I posted here because I found some other posts about xone mixers under this forum

    #73261
    Profile photo of KeithJ A&H
    KeithJ A&H
    Moderator

    Hi Wd40k,

    The digital community does not have a section for our XONE range of DJ mixers – however, you can submit a support ticket to us directly using support.allen-heath.com or contact your local distributor who will be happy to help find out what’s going on here with your 43c.
    (you can find a full list of distributors here: https://www.allen-heath.com/where-to-buy/).

    Thanks!
    Keith.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.