Qu-Pad lost connection

Forums Forums Qu Forums Qu troubleshooting Qu-Pad lost connection

Tagged: 

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of krazykev krazykev 4 years, 2 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #53664
    Profile photo of rhill
    rhill
    Participant

    OK I LOOKED ALL OVER FORUMS FOR AN ANSWER. SO ID LIKE TO CHECK WITH THE PROFFESIONALS. I HAVE A QU16 I AM USING A IPAD TO OPERATE DURING SOME SHOWS ( PROBLEM ALSO HAPPENS AT HOME ) I AM ON MY SECOND ROUTER IVE TRIED BOTH WITH DHCP ON AND OFF RECHECKED ALL SETTINGS EVERYTHING SEEMS FINE. I ALSO ADDED A 7DB GAIN ANTENNA TO ME NEWEST ROUTER TO TEST. WHEN IPAD IS LEFT DORMANT FOR A WHILE IF I AM USING BOARD MANUALLY I WILL LOSE CONNECTIONS BUT THE QU16 HEADING WILL BE THERE AND I JUST HIT RECONNECT AND IT RECONNECTS. THIS HAS HAPPENED DURING A LIVE SHOW YET WHILE USING APP BUT AFFRAID IT MAY. I MADE SURE IPAD IS NOT ALLOWED TO SLEEP UNLESS MANUALLY TOLD TOO. I TESTED ROUTER BY LEAVING IT CONNECTED WITH OUT APP RUNNING AND WIFI NEVER DISCONNECTS IT ONLY SEEMS TO BE APP THAT DISCONNECTS. DOES QU HAVE A SLEEP MODE IF NOT USED.
    LMK IF THERE IS SOMETHING ELSE I CAN TRY STATIC IP? ( NOT SURE WHAT THATIS OR IF IT WOUDL HELP BUT SAW THAT ON ANOTHER FORUM) THANKS AGAIN FOR ANY HELP IN ADVANCE.

    #53684
    Profile photo of [XAP]Bob
    [XAP]Bob
    Participant

    Can you try fixing your keyboard, so we can read what you’ve said more easily?

    The QuPad app doesn’t have a built in disconnection that I am aware of…

    #53732
    Profile photo of krazykev
    krazykev
    Participant

    possibly a router setting and DHCP resending a new number, static IP should fix that

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.