Buttons stuck on iLive surface (not physically)

Forums Forums iLive Forums iLive troubleshooting Buttons stuck on iLive surface (not physically)

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of dymondaudio dymondaudio 4 years, 1 month ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #59379
    Profile photo of dymondaudio
    dymondaudio
    Participant

    Hi

    Weird one that I’ve never had before.

    The buttons under the touchscreen are stuck on and I am unable to deselect or access those pages with the buttons on, see picture

    Anyone had this?

    It’s a T112 running v1.94

    #59380
    Profile photo of dymondaudio
    dymondaudio
    Participant

    Struggling to upload photo will keep trying

    #59382
    Profile photo of iskweldog
    iskweldog
    Participant

    I have had this happen before. The buttons are run by the processor on the touch screen, not the surface. If the touch screen freezes or has an incorrect IP address, the buttons no longer work. You’ll need to do a hard reset of the network by pressing the button on the back of the console while it’s booting up.

    #59383
    Profile photo of dymondaudio
    dymondaudio
    Participant

    Ok cool, the ip’s are all the factory settings but I’ll certainly give that a go and report back

    #61616
    Profile photo of dymondaudio
    dymondaudio
    Participant

    It looks like it may have been an ip clash on the pc connected to the system. Has been fine since I set the ip on that pc to 192.168.1.10

    Sent from my iPhone using Tapatalk

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.