Slow response on some buttons

Forums Forums GLD Forums Archived GLD Discussions Slow response on some buttons

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of David J. David J. 8 years, 9 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #23273
    Profile photo of David J.
    David J.
    Participant

    Often when I’m mixing, because I work fast when I change the buttons of AUX mix unresponsive, and I have to wait a while to make the switch. Also if I push in LR. And often with the buttons gain, pan and custom 1 and 2.

    I also noticed that sometimes the rotary control to adjust a bit PAN moves all right, and that’s a serious problem too.

    Has anyone noticed this mismatch? Thank you.

    GLD-80
    2412
    84

    #31236
    Profile photo of Stealth
    Stealth
    Moderator

    Hi Perdut

    Are you running the latest firmware v1.02?

    If you have a reproduce procedure for the Pan jumping to the right side please contact technical support with a copy of the event logs and how to reproduce this problem.

    http://www.allen-heath.com/uk/support/Pages/support.aspx

    Regards
    Sam A&H

    #31244
    Profile photo of David J.
    David J.
    Participant

    Yes Sam, I update to the new firmware immediately appeared. Event log does not show these events. Do you know of slow changes in MIX? Thanks

    GLD-80
    2412
    84

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The forum ‘Archived GLD Discussions’ is closed to new topics and replies.