Xone DB4 issue

Forums Forums Other A&H products Xone DB4 issue

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Dane Dane 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #103584
    Profile photo of PRoberts
    PRoberts
    Participant

    Hello All,

    I’m new to the forum and a new Xone DB4 user

    I have an issue with the mixer which I’m hoping will he an easy fix

    I purchased the mixer as a B-stock item from Bax music, it’s running 2.2.3.

    The issue is with the booth sound, it’s very distorted
    All is fine with the main master out

    I have checked booth settings so I’m fairly confident all is as it should be

    Any help with this would be appreciated

    Thanks in advance, Paul

    #118480
    Profile photo of Dane
    Dane
    Participant

    I to have an issue with a DB4 which sounds pants. Basically, i’m getting a slow build up of distortion in the background then an audible pop which kills the distortion. the process then starts over again.

    I’ve only had it 3 years, and for most of that time its been in storage, packed at it was new.

    Im starting to become convinced there is a manufacturing defect with some of these units, possibly, units coming out of the same factory in China. I was made aware that some factories deviate from specified components for cheaper alternatives without consent.

    What year was yours manufactured??

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.