Tracks Live recording via Dante

Forums Forums dLive Forums dLive General Discussions Tracks Live recording via Dante

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of RedheadRacing RedheadRacing 3 years, 8 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #64271
    Profile photo of ddff_lv
    ddff_lv
    Participant

    Not really dLive question, but since I could not find any Waves forum, I thought maybe someone uses Tracks Live and had same issue. I did a two hours recording with 55 channels and most of it is in double speed. It changes to normal time after time, but about 70% are useless. What could cause this?
    I’ve been using this software for a while, but never had this deffect before.

    ddff

    #64348
    Profile photo of Albin
    Albin
    Participant

    I tried Tracks live with my Midas Pro1 (with the KlarTeknik 9650 and Dante Card) once and could not get it working correctly – had the same issue with double speed recordings.
    Switched to Reaper and never had any problems – with the same constellation.
    No i use an CDM32 with Dante and Reaper with no Problems.
    I never could say what exactly the problem with Tracks was – so no help – but at least u are not alone… 😉

    #64354
    Profile photo of Art
    Art
    Participant

    Try this Soundgrid Facebook group.

    #64661
    Profile photo of RedheadRacing
    RedheadRacing
    Participant

    Check you sample rate in tracks live it may be set up to 96k.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.