SQ5 Mix send stuck on, even when send ch muted??

Forums Forums SQ Forums SQ general discussions SQ5 Mix send stuck on, even when send ch muted??

This topic contains 4 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of Jonesthe-sound Jonesthe-sound 2 years, 4 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #80301
    Profile photo of Jonesthe-sound
    Jonesthe-sound
    Participant

    Strange thing happening. Using an SQ5. When select mix 2 then push up input fader 1 vocal to send to that mix it comes up in the monitor speaker. Then when trying to turn it down or all the way down so not sending it to that mix it is still coming out of the monitor speaker. Even if I mute Ch1 input it is still sending to Mix 2 and coming out of the wedge!
    Looked through all settings and pages cannot find how to stop this. Mix1, Mix3 & Mix4 were all fine and working as they should. So it’s like its sending the signal direct to mix 2, but even when the Mic ch is muted? Very strange. I can’t find what is wrong. Any ideas or help?

    #80302
    Profile photo of MarkPAman
    MarkPAman
    Participant

    Do other input do the same?

    Could it be that input 1 is patched directly to output 2?

    #80305
    Profile photo of GregTheGrate
    GregTheGrate
    Participant

    Perhaps you have it patched to a group and the group fader is up?

    #80310
    Profile photo of strat
    strat
    Participant

    In your I/O section make sure that “mix ext in” is NOT selected.

    #80408
    Profile photo of Jonesthe-sound
    Jonesthe-sound
    Participant

    Problem solved. It was the Mix ext was in. Re set it to unasigned and that’s fixed it.
    Checked through and made sure all my monitor mix outputs were set the same.
    Cheers everyone for the response

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.