SQ drive multitrack playback issue

Forums Forums SQ Forums SQ troubleshooting SQ drive multitrack playback issue

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Dr. Rick Dr. Rick 7 months, 3 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #104926
    Profile photo of Dr. Rick
    Dr. Rick
    Participant

    I love my SQ6. Have recorded many multitrack shows on my Sandisk Extreme with no errors. Loads into Cubase just fine, all files are clean.
    Tried to playback 18 multitrack files of a recent 2 hour show on the SQ. It loaded them just fine and started playback. When I tried to use the locater button below the controls, it would only go to about 15 minutes into the recording and then I could not move the button any further to the right to get to the program area I wanted to hear. It would keep playing the recording, but then I could not forward it any further. See pic.
    Anyone have a similar issue? Running the latest firmware.
    Please advise,
    Rick
    Backline Productions LLC

    #104927
    Profile photo of Dr. Rick
    Dr. Rick
    Participant

    Here’s the pic

    #104928
    Profile photo of Dr. Rick
    Dr. Rick
    Participant

    Sorry, wrong forum…

    #104937
    Profile photo of Alex A&H
    Alex A&H
    Keymaster

    Hi Dr. Rick,

    I have moved this into the SQ Troubleshooting forum for you.

    This isn’t something I’ve seen before. Could you start a ticket at support.allen-heath.com so we can have a look?

    Thanks!
    Alex

    #104945
    Profile photo of Dr. Rick
    Dr. Rick
    Participant

    Alex
    Will do
    Rick

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.