SQ 5 STATIC BURSTS

Forums Forums SQ Forums SQ troubleshooting SQ 5 STATIC BURSTS

This topic contains 4 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of zaloznikjure zaloznikjure 2 years, 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #78367
    Profile photo of Andy
    Andy
    Participant

    I have been running the SQ5 for several weeks now with no issues but Sunday night and tonight after about an hour of Church service there were extremely loud static bursts.
    Any help please.

    #78370
    Profile photo of airickess
    airickess
    Participant

    Are you running any sort of other digital equipment connected to the SQ? It could be a sample rate mismatch issue.

    #78379
    Profile photo of Andy
    Andy
    Participant

    AR2412 through the Slink but it has been woeking just fine and this burst happened both times about 1 hr into the services

    I found this link on the forum from a QU 16 and the video sounds exactly what my issue sounds like
    It wont let me copy and paste it here.
    Please help

    #78380
    Profile photo of Alex A&H
    Alex A&H
    Keymaster

    Hi Andy,

    Can you please start a ticket on this issue at support.allen-heath.com?

    I’ve not seen this issue before, so I would like to look into it further.

    Thanks!

    Alex

    #79845
    Profile photo of zaloznikjure
    zaloznikjure
    Participant

    Hello Andy,

    I have same issues on my Qu 24.I found out what the problem was.
    I had overgain structure.
    Most important is that you set gain in PFL mode,not on the touch screen but on PFL meter.I found out that factory set gain is best way to start with.On QU is 26 dB.
    STATIC BURST is nothing else than overloading ADC.

    Try and let me know if that worked out.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.