SQ 5 Processing Page Graphics Glitch

Forums Forums SQ Forums SQ troubleshooting SQ 5 Processing Page Graphics Glitch

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of stuartkeys stuartkeys 3 years, 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #80142
    Profile photo of stuartkeys
    stuartkeys
    Participant

    Hi

    I was using my SQ 5 today and flicked to a channel on the processing tab and the graphics on the screen had a separation problem, two things were showing and interlayered on the same page. I have attached the pictures below. The only way to clear it was to reset the unit and it cleared. This has never happened before and I am on version 1.3. Anyone else had anything like this?

    #80143
    Profile photo of stuartkeys
    stuartkeys
    Participant

    Pictures attached

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #80147
    Profile photo of GregTheGrate
    GregTheGrate
    Participant

    I think this has previously been acknowledged by A&H as a known problem which does not affect the audio. It can be fixed by choosing another screen and then coming back to the original

    #80148
    Profile photo of stuartkeys
    stuartkeys
    Participant

    Thanks for the reply, I did try several things to clear the problem including going away from the screen and returning but nothing worked. Only resetting the desk cleared it in the end. Hopefully there will be a fix in the next update, its not a massive problem at all and yes the audio is unaffected.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.