Scene saving in wrong show

Forums Forums Avantis Forums Avantis troubleshooting Scene saving in wrong show

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Brian Brian 5 months, 1 week ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #106289
    Profile photo of David Hajtun
    David Hajtun
    Participant

    Last night we noticed some odd things with the board when saving scenes. I was working and saving the scene; after all was said and done, we loaded a different show to work on, I noticed my scene was actually saved in the show that we just loaded and not the one I was working in.

    At first, I thought I was working in the wrong show all night and saving to the wrong place, however, I then check the logs and I was working in the right show and saving my scene, according to the logs.

    I’m not sure if there’s user error or a board glitch taking place, but the logs showed I was in the right place working on the correct scene. But when we reloaded it my scene was in a different show all together and not in the original one I was working on.

    FYI just installed the board this week and had our first run through last night.

    Please HELP!

    #106292
    Profile photo of Brian
    Brian
    Participant

    We don’t really use show files much, but I believe I have seen this same behavior. It’s like the scene files are the same across all show files. Perhaps this is the intended functionality, but reading the firmware reference guide I get the feeling that each show file should have 500 unique scenes in it.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.