qu16 No sound in headphones

Forums Forums Qu Forums Qu troubleshooting qu16 No sound in headphones

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of nilsemil nilsemil 6 years, 5 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #42558
    Profile photo of nilsemil
    nilsemil
    Participant

    The LR and headphones should be same thing right? I get sound from LR out xlr but no sound in the headphones out. What to do?

    #42559
    Profile photo of [XAP]Bob
    [XAP]Bob
    Participant

    It’s only the same if:

    – PAFL is set to default to LR if it’s not otherwise selected
    – No other Channel, Return, (Group,) Mix etc has PAFL selected
    – The headphone volume is turned up to unity (Not sure if that’s marked)

    PAFL setup is in Setup -> Audio -> PAFL.
    There is a light just under the LED meters to indicate PAFL being active.

    So – Press the PAFL on the mix when LR is selected – and wind up the volume. This will check that the output is working. Then you can work out if the virtual plumbing is in order.

    Page 49 of the manual (Section 8.1)

    #42561
    Profile photo of MarkPAman
    MarkPAman
    Participant

    “The LR and headphones should be same thing right?”

    Not necessarily See section 8.1
    You need to have selected this:

    LR to PAFL – Routes the main LR mix to the monitor
    when there is no PAFL selected.”

    and have no PAFL selected.

    Or you could just solo L+R

    #42565
    Profile photo of nilsemil
    nilsemil
    Participant

    thanks guys!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.