QU to SQ via SLink doesn't work properly

Forums Forums SQ Forums SQ troubleshooting QU to SQ via SLink doesn't work properly

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Fab Fab 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #85313
    Profile photo of Flo84
    Flo84
    Participant

    Hi,
    Last weekend I had tried to link my SQ6 (at FOH) whith an QU16 on stage for monitor.
    I could send my SQ Main mix to ST3 on QU to feed my PA but QU didn’t send inputs to SQ properly (wasn’t 1 to 1 channel).
    I think QU was sending mixes, not individual channels.
    Finally I didn’t have enough time to search anymore so I used my stagebox.

    Both mixers was with the last firmware :
    1.4.1 for SQ and 1.95 for QU.

    QU and SQ was sets like the Allen & Heahh YouTube tutorial (click,…).

    Any idea?

    #85314
    Profile photo of Fab
    Fab
    Participant

    Hi
    i think all u need is in these sheets

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #85319
    Profile photo of Flo84
    Flo84
    Participant

    Hi Fab
    thanks I had already looked this document but… I think I must have misunderstood that.

    To be clear and sure I understand correctly now :
    – QU I/O dSnake out page provide only settings for mix out
    – QU direct output are set only in the monitor page
    – to feed SQ inputs I have to set my inputs source from SLink starting from 21.

    I think my mistake it was I didn’t set correctly the inputs patch…

    Thanks 😉

    #85321
    Profile photo of Fab
    Fab
    Participant

    That’s it. Your input1 from qu(direct out via monitor) corresponds to slink 21. So We just have to patch slink21 to input 1 in the sq.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.