Mute Button is now not responsive

Forums Forums SQ Forums SQ troubleshooting Mute Button is now not responsive

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of Alex A&H Alex A&H 3 years, 4 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #70683
    Profile photo of BriGuy
    BriGuy
    Participant

    My SQ 6 has one fader where the mute button is not responding anymore. It’s stuck on unmute. Is this more of a hardware issue such as a lose wire connection or is this something that others have experienced as part of a software issue?

    #70684
    Profile photo of HODDERMAN
    HODDERMAN
    Participant

    I have experienced the same issue.
    The fader 24 mute does not function.
    We contacted AH and they are sending an advanced replacement.
    the mute functions with the I Pad App.
    No mute function on the surface.
    looks like a hardware issue.?

    #70686
    Profile photo of airickess
    airickess
    Participant

    I concur with Hodderman as I was the one that found the issue on his SQ 6. The iPad app was the only way to control the mute function of that particular channel. The mute button on the console would not respond regardless of it being either muted or unmuted.

    #70692
    Profile photo of Alex A&H
    Alex A&H
    Keymaster

    Hi BriGuy,

    I would suggest contacting your distributor as this is most likely a hardware issue. You can find their details by selecting your country from the list here: https://www.allen-heath.com/where-to-buy/

    Thanks!

    Alex

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.