MultiDB 3 shows wrong band level

Forums Forums SQ Forums SQ troubleshooting MultiDB 3 shows wrong band level

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of KeithJ A&H KeithJ A&H 7 months, 1 week ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #105099
    Profile photo of davidgiga1993
    davidgiga1993
    Participant

    Hi,

    I just noticed a UI bug in the MultiDB3 FX. The bug appears on the mixer as well as any SQ app.

    Band 3 shows the wrong input level (see below for the details).

    Here are two screenshots:
    – First one with a 8kHz@0dB sine, as you can see it shows no level
    – Second one with 1.5kHz@0dB sine, it shows a level (which is wrong).

    Details:
    – The gain reduction metering offset for the HF band is at index 3 (NOT 2 as one would expect)
    – The input level is also at offset 3 in the data model of the mixer, however the UI uses index 2 for this.
    – This means that the HF level meter shows the “HM” band which is not available on the MultiDB3

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #105110
    Profile photo of KeithJ A&H
    KeithJ A&H
    Moderator

    Nice spot David!

    Presumably this little bug went unnoticed due to it often showing very similar to what it should do on program material, along with the gain reduction and most importantly the audio working as they should.
    Confirmed and logged.

    Thanks,
    Keith.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.