ME-U & Channel names from QU

Forums Forums ME Forums ME general discussions ME-U & Channel names from QU

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Nicola A&H Nicola A&H 6 years, 7 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #44964
    Profile photo of dbaudio
    dbaudio
    Participant

    Here’s the system layout….
    A QU-16 cabled to ME-U via D-snake output directly from the Console.
    Then ME-U cabled to ME-1’s

    Problem – The ME-U won’t automaticly receive channel names from the QU-16. If I input them manually into the ME-U, the ME-1’s receive them. NO matter what I do, channel names do not appear in the ME-U browser.

    However, when ME-1’s are connected directly to the QU-16 (not thru the ME-U) they receive channel names just fine, meaning that the QU is broadcasting them.

    All devices have current firmware.

    Can anyone enlighten me?

    #44965
    Profile photo of
    Anonymous

    I’m just looking at using this system myself now so watching with interest.

    #44981
    Profile photo of Nicola A&H
    Nicola A&H
    Keymaster

    Can you confirm you have the ME-U set to Use Received (All) in the Channel Setup screen of the browser interface? Remember to save settings after any change.
    And that the Source Mode in the System Setup screen is NOT set to iLive?

    #44989
    Profile photo of dbaudio
    dbaudio
    Participant

    Nicola,
    Yes, Confirmed – the Received All box is checked off in the browser and yes I’ve saved it.
    The Source Mode is NOT set to iLive.

    #44993
    Profile photo of Nicola A&H
    Nicola A&H
    Keymaster

    Please submit a ticket to our UK Support team so we can look into this for you: http://allen-heath.helpserve.com/

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.