IP8 Fader calibration?

Forums Forums dLive Forums dLive troubleshooting IP8 Fader calibration?

This topic contains 6 replies, has 5 voices, and was last updated by Profile photo of Loloverde Loloverde 11 months, 3 weeks ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #66166
    Profile photo of Wolfgang
    Wolfgang
    Participant

    is there a way to calibrate the IP8 faders?
    in my case the values of the zero line deviate by 5dB

    #66167
    Profile photo of Loloverde
    Loloverde
    Participant

    Hi Wolfgang

    The same with my IP8. Seems more like a misalignment of the markings or a bug. Because every fader has the same offset.

    bye
    Rainer

    #70951

    Seems like a dead thread, but any update on this? Just got our IP8 and I notice the exact same, “feature.” markings seem to be off just a bit for 0…

    #70981
    Profile photo of Wolfgang
    Wolfgang
    Participant

    The problem is over for me.
    this phenomenon occurred after a new firmware appeared. after i connected the IP8 a few times, the error did not occur anymore.

    #79475
    Profile photo of tmdarlan
    tmdarlan
    Participant

    this is still an issue for me on the latest firmware.

    #79493
    Profile photo of RS
    RS
    Participant

    Not on my side….
    What firmware Version is the IP8 showing?

    #79502
    Profile photo of Loloverde
    Loloverde
    Participant

    If you use the “Audio Taper” Option, the 0dB mark lines up. Version 1.71

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.