HELP! Qu-16 System Failure HARD

Forums Forums Qu Forums Qu troubleshooting HELP! Qu-16 System Failure HARD

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Underbunges Underbunges 4 years, 3 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #62654
    Profile photo of Underbunges
    Underbunges
    Participant

    HI! Today evening we have show – i’m turning console on and all leds are turned on – LCD display off
    No reaction to any actions!What to do?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #62657
    Profile photo of [XAP]Bob
    [XAP]Bob
    Participant

    Hard reset as per manual (I assume you’ve rebooted)

    #62658
    Profile photo of Underbunges
    Underbunges
    Participant

    No reaction(

    #62664
    Profile photo of [XAP]Bob
    [XAP]Bob
    Participant

    So what does happen? Does it just boot in the same way?

    Can you post a short video of both boot sequences (normal and hard reset)?
    (Trying to get the whole board in shot)

    Oh – and work on a backup plan for this evening, anyone with another desk you can borrow…

    #62673
    Profile photo of Underbunges
    Underbunges
    Participant

    I’m send it to service centre – problem in static electricity – USB controller -died
    But there are some chance that all another in console is good – waiting for new controller

    P.S. at evening i connect Allen&Heath too – but analog

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.