has anyone installed 1.73?

Forums Forums Qu Forums Qu general discussions has anyone installed 1.73?

This topic contains 15 replies, has 9 voices, and was last updated by Profile photo of airickess airickess 5 years, 8 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #49716
    Profile photo of dpdan
    dpdan
    Participant

    I have downloaded 1.73 but have not yet installed it on my Qu24,

    has anyone used it yet?

    #49720
    Profile photo of SteffenR
    SteffenR
    Participant

    I use it for a while on the Qu-16 and Qu-24
    what will be the question?

    #49724
    Profile photo of DoctorG
    DoctorG
    Participant

    Yes, I installed it a few weeks ago and have had no issues with it.

    #49730
    Profile photo of
    Anonymous

    I have been using it since release
    What is the proposed question?

    #49770
    Profile photo of dpdan
    dpdan
    Participant

    just wanted to make sure nobody had issues with it before I update my Qu24,
    thanks everyone πŸ™‚

    #49776
    Profile photo of John-B
    John-B
    Participant

    V.1.73 has not given me any problems either.

    #49782
    Profile photo of dpdan
    dpdan
    Participant

    thanks folks!

    #49803
    Profile photo of airickess
    airickess
    Participant

    V1.73 solved the issue of linked faders suddenly moving. I’ve not experienced that issue since updating.

    #49804
    Profile photo of dpdan
    dpdan
    Participant

    I never did but I am glad that is fixed, I rarely if ever link faders, I want to move them in tandem myself like I have for forty years πŸ™‚
    I rest two fingers on them and begin to move them and they fight me for a split second as I realize I can only move one…
    To me it just isn’t convenient for the faders to fight me. Technically it is better because exact balance is maintained between the two channels, but I can move two faders simultaneously and maintain a even balnce of a stereo keyboard. to each his/her own πŸ™‚

    #49814
    Profile photo of [XAP]Bob
    [XAP]Bob
    Participant

    I tend to “hide” one of the linked faders, it gives me “more” channels on the Custom layer.

    #49815
    Profile photo of
    Anonymous

    I tend to β€œhide” one of the linked faders, it gives me β€œmore” channels on the Custom layer

    Yes *ditto*

    #49817
    Profile photo of MarkPAman
    MarkPAman
    Participant

    Ditto – and it’s usually just the faders I want to link. Linking eq is the main thing for me.

    #49819
    Profile photo of dpdan
    dpdan
    Participant

    all good practices, I do link channels sometimes, and it is usually when I want the processing to be identical on both channels.

    #49843
    Profile photo of ljefe
    ljefe
    Participant

    @[XAP]Bob- I haven’t spent much time using the custom layer, but the ability to hide one of the linked faders is just what I need. I’m going to get this set up today. Thanks for the good idea.

    #49846
    Profile photo of [XAP]Bob
    [XAP]Bob
    Participant

    The custom layer is great – don’t forget that you can put FX sends/returns, DCAs and more up there…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.