Group Sends To Matrix Problem

Forums Forums dLive Forums dLive troubleshooting Group Sends To Matrix Problem

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of SteffenR SteffenR 3 years, 5 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #66322
    Profile photo of Lishinsky
    Lishinsky
    Participant

    When trying to adjust group send level to matrix via rotaries the value jumps to zero.
    thats a problem as the signal to the matrix from that group is being cut until you bring it back up, then you have to guess where it was previously and make the adjustment from that point.

    #66339
    Profile photo of SteffenR
    SteffenR
    Participant

    you can’t control the send level of groups to matrix with the encoders
    they control something else
    maybe the routing from a channel to the group?

    #66361
    Profile photo of Lishinsky
    Lishinsky
    Participant

    Of course you can!! What you can not do is press mix on group and send using matrix rotary, but if you press mix on the matrix you can use the groups rotary to send to matrix, thats where the problem is.
    And Steffen, maybe instead of teaching me how to use my board, try to help me fix this bug.

    #66402
    Profile photo of SteffenR
    SteffenR
    Participant

    OK you’re right, I only tried the Mix Button of the matrices
    but on the other hand
    it looks normal to me, so can’t confirm the bug, but it will need more investigation
    maybe it has something to do with a showfile ?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.