GLD 112 White Screen on start up

Forums Forums GLD Forums GLD troubleshooting GLD 112 White Screen on start up

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Nicole A&H Nicole A&H 10 hours, 34 minutes ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #87501
    Profile photo of FCGabriel
    FCGabriel
    Participant

    The mixer has refused to boot after several attempt. All I could see is a white screen.
    Can A&H support give some suggestions to resolve this issue. This is the first time we are having this boot problem.

    #87507
    Profile photo of Scott
    Scott
    Participant

    How long have you left it there and waited for it to boot? Wait at least 5 minutes, because if DHCP is enabled on the GLD and no DHCP server is available on the network (or the network is disconnected), it will wait until it times out.

    If it eventually comes up, go into the network settings and disable DHCP and manually assign an address, and it should boot much faster.

    #87564
    Profile photo of Nicole A&H
    Nicole A&H
    Moderator

    Hi @FCGabriel,

    Sorry to hear you are having trouble with this.

    If you are still having this issue, please can you submit a ticket at support.allen-heath.com.

    Please can you include details of what version of firmware you are using, your network settings and whether you have any other devices connected.

    We can then investigate this in more detail for you.

    Kindest Regards,
    Nicole

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.