Director 1.70 chrashes

Forums Forums dLive Forums dLive troubleshooting Director 1.70 chrashes

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Wolfgang Wolfgang 2 years, 11 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #71174
    Profile photo of Wolfgang
    Wolfgang
    Participant

    The new Director version often crashes when I load a scene.
    I think it happens on scenes that weren’t loaded in 1.70.

    #71178

    I was poking around this morning too! So glad they fixed the crossfade bug! I did *not* have any crashes when loading scenes, and all of them were built pre-1.7. …tested on both Macbook Pro and a Surface Pro 3.

    #71181
    Profile photo of Wolfgang
    Wolfgang
    Participant

    I am using a Dell Optiplex 9020 computer with Win10Pro.
    But I will test this on another PC.

    #71188

    Curious to hear your results!

    #71189
    Profile photo of Ben A&H
    Ben A&H
    Moderator

    Hi Wolfgang,
    Can you send over some information regarding this to support@allen-heath.com so we can take a closer look for you?
    Thanks,
    Ben

    #71192
    Profile photo of Wolfgang
    Wolfgang
    Participant

    Hello Ben,

    you have an e-mail…

    #71215
    Profile photo of Wolfgang
    Wolfgang
    Participant

    to your info:
    the crashes happen when I have activated the DX port offline and then load a scene containing preamps from the DX port.

    Once I disable the DX port, Director no longer crashes.

    A&H is informed.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.