CQ20 firmware version 1.20 update failure

Forums Forums CQ Forums CQ troubleshooting CQ20 firmware version 1.20 update failure

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Mr Twister Mr Twister 1 month, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #122591
    Profile photo of Mr Twister
    Mr Twister
    Participant

    Followed update procedure as described however once update is complete, the final step where the ‘Success’ message is displayed and the ‘Restart’ button is selected I get a message saying “warning-connection problem-please wait’…then the next message is ‘connection lost’. I’ve tried the procedure multiple times with the same result. I’m using an Ipad Pro with no issues whatsoever while using it with the CQ20 under the old firmware. Wondering if anyone else has had this issue and how was it solved. Thanks in advance.

    #122608
    Profile photo of Eddy_current
    Eddy_current
    Participant

    I had the same message, I believe that it is due to the CQ re-booting and temporarily losing the wireless connection to the iPad. I reselected the unit from the app and everything was working ok.Great update.

    #122610
    Profile photo of Mr Twister
    Mr Twister
    Participant

    It is now working….turns out I needed to update the MixPad app first which is a step that I originally overlooked. All good now. Thanks for the replies!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.