Cannot get any FX what do i do wrong

Forums Forums Qu Forums Qu general discussions Cannot get any FX what do i do wrong

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of FoolProof FoolProof 6 years, 1 month ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #45988
    Profile photo of FoolProof
    FoolProof
    Participant

    In a certain scene in which we set all mixes and everything, but suddenly we are not able to get FX (reverb) on any channel. If i choose another scene everything works like a charm. It is very frustrating. Of course I can make a new scene, but to me that doesn’t sound like a real solution. I compared the settings to the scene where FX are ok, and cannot find the difference. It seems like a general button or something, since it affects all channels. What do I miss here?

    #45989
    Profile photo of [XAP]Bob
    [XAP]Bob
    Participant

    Fx return?
    Fx picking up from the correct mix?

    #45990
    Profile photo of Andreas
    Andreas
    Moderator

    yup, check Fx return on the Fx’s “Back Panel” (Manual section 7.8).

    #45998
    Profile photo of FoolProof
    FoolProof
    Participant

    Thanks for you answers. I finally found what I was doing wrong. This is how I solved it: Select layer 2, then select the FX (1 or 2) return channel, access the routing screen (it shows FX1 or FX2). LR level was set to infinitive, set it back to 0dB, that was it. In this screen you also can assign FX to the mix groups.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.