Avantis won’t boot up

Forums Forums Avantis Forums Avantis troubleshooting Avantis won’t boot up

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Nicola A&H Nicola A&H 2 weeks, 1 day ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #93767
    Profile photo of cknowland01
    cknowland01
    Participant

    I’m tech director at a local church. One of my tech failed to shut down the Avantis sequentially and threw the whole power supply off. The board won’t boot up. I did an advance option and updated firmware. Still nothing.

    It’s showing the & logo on left screen and the user admin page on the right. Random. Frozen. Useless. The board has been in place for about 2 months.

    #93769
    Profile photo of volounteer
    volounteer
    Participant

    @cknowland01

    are you sequencing power on each device manually or do you have a power controller that does it after you properly turn off the mixer and it says safe to shut down?

    #93771
    Profile photo of Nicola A&H
    Nicola A&H
    Keymaster

    If the user login screen is displayed, I assume you tried to log in as one of the users? After a clean shutdown the desk will log in automatically with the last active user, unless a password is set. It sounds like the desk is expecting a manual log in. If that isn’t the case and the screen is indeed frozen, please contact us at support.allen-heath.com with a picture of the screens and we’ll be happy to assist.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.