Auto Mixer Meter Point Issues

Forums Forums SQ Forums SQ troubleshooting Auto Mixer Meter Point Issues

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Europe Europe 2 years, 7 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #83525
    Profile photo of Europe
    Europe
    Participant

    Hello,
    I’ve noticed that when attempting to use the automixer, all the channel meters ( LED and on screeen ) are post AMM which is in the wrong place. When mixing a discussion it’s imperative to be able to see the level meters on other channels pre AMM.
    I seem to remember this was a problem on the dLive and it’s been resolved now.
    Can it be resolved on the SQ also?
    Thanks

    #83546
    Profile photo of Alex A&H
    Alex A&H
    Keymaster

    Hi!

    The AMM gain is at a fixed point in the signal chain on SQ, this is Post Delay and Pre Meters. You can find the block diagram of this here: https://www.allen-heath.com/media/SQ_ReferenceGuide_V1_3_0.pdf#page=88&zoom=250,-76,552

    Although there are no plans for this to change on SQ currently, you could add this to the feature suggestions forum for SQ and it may be considered in the future.

    Thanks!

    Alex

    #83549
    Profile photo of Europe
    Europe
    Participant

    Thanks Alex for your reply, much appreicated

    Its the metering that is in the wrong place not the AMM, it sadly makes the AMM all but useless for a lot of conference applications, and really is quite a bad error, so it would be great if it could be looked at.

    Thanks.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.