GLD not shut down correctly

Forums Forums GLD Forums Archived GLD Discussions GLD not shut down correctly

This topic contains 9 replies, has 6 voices, and was last updated by Profile photo of Mr-B Mr-B 7 years, 8 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #23891
    Profile photo of Chris93
    Chris93
    Participant

    Our GLD has done this a couple of times, on the latest firmware and the previous version.

    It will freeze when “Power down?” “Yes” is pressed, then 5-10 seconds later it will reboot to the grey “Not shut down correctly” screen. It will work normally from here and will power down properly.

    It shouldn’t be doing this, but as long as it only freezes when I’m trying to switch it off I’m pretty happy. [:)]

    Chris

    #34501
    Profile photo of bigbean
    bigbean
    Participant

    It seems to me that many issues issues of digital weirdness are somehow related to usb drive handling by these units.

    Boil it down – Great sounding, easy to use, flexible, good value

    but

    More software work needs to be done on this system.

    The surest way to windup with nothing is to wait for everything. On the other hand, the 2nd mouse always gets the cheese.

    #34502
    Profile photo of Volum
    Volum
    Participant

    Chris93:

    Do you have a USB-stick inserted when shutting down, or have you tried both with/without?

    Make a ticket to the A&H-guys, and i hope they will help.

    Willy
    FOH-tech.
    GLD-80
    AR2412
    AR84

    #34503
    Profile photo of Chris93
    Chris93
    Participant

    No flash drive. Only does it about 1 in 5 shutdowns.

    Chris

    #34504
    Profile photo of Jono-Morgan
    Jono-Morgan
    Participant

    my churches one has been doing this too.

    seems pretty random, no usb attached

    #34510
    Profile photo of Simon
    Simon
    Moderator

    Hi Chris.

    The next time this happens, could you open a support ticket and send your GLD logs along with a description of your issue.

    Thanks,

    Simon
    A&H

    #34664
    Profile photo of Jono-Morgan
    Jono-Morgan
    Participant

    I have an error log from when this happened, still need it?

    #34667
    Profile photo of Chris93
    Chris93
    Participant

    Ours hasn’t done it since I last posted about it, couldn’t hurt to send in the logs I suppose.

    Chris

    #34672
    Profile photo of Jono-Morgan
    Jono-Morgan
    Participant

    My 14mb system log is bigger than their 10mb cap.

    FAIL.

    #34679
    Profile photo of Mr-B
    Mr-B
    Participant

    The guys in tech support seem to have a way around that, just sent them 22mb file, maybe someone in IT needs to enlarge the file handling size[:D]

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The forum ‘Archived GLD Discussions’ is closed to new topics and replies.