Help!!! Surface all inputs peaked and no sound!

Forums Forums iLive Forums Archived iLive Discussions Help!!! Surface all inputs peaked and no sound!

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of said-g said-g 7 years, 12 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #23848
    Profile photo of said-g
    said-g
    Participant

    Hey guys!

    Did anyone ever got this weird situation?
    I was in a concert and suddenly the surface got peaked on all its inputs and outputs but with no sound and no control. I restarted the surface and the mixrack and it went on as nothing happened!
    After an hour, again, it happened to me twice with different shows, so its not the show file corrupted or something.

    I have 1.9 version, T112 with iDR-48.

    Thank you for the help.

    #34305
    Profile photo of said-g
    said-g
    Participant

    Anyone??

    #34306
    Profile photo of Albin
    Albin
    Participant

    Not seen or heard of before.

    Have you made a Ticket at Tech Support?

    #34312
    Profile photo of Lieven-Dewispelaere
    Lieven-Dewispelaere
    Participant

    Network problem/glitch ?

    Lieven

    T112/IDR48/R72/IDR16/xDR16/2ACEcards/IPad1
    Save a tree, eat a beaver

    #34318
    Profile photo of said-g
    said-g
    Participant

    I think it was an electricity problem, i will update you if the problem occurs again.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The forum ‘Archived iLive Discussions’ is closed to new topics and replies.