iLive T-112 slow boot up time?

Forums Forums iLive Forums Archived iLive Discussions iLive T-112 slow boot up time?

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of kentlowt kentlowt 8 years, 8 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #23321
    Profile photo of Mixerdad
    Mixerdad
    Participant

    Hi, we have a T-112 with a iDR48. Our power up time feels way too long. About a full minute till the “USER LOGIN” screen comes up, then almost another full minute till “System Busy” pops up, then just a few more seconds till lights come on & we can actually login.
    Our DHCP is NOT enabled. (I read that potential fix on another thread).
    Any help is appreciated.

    Thanks

    1x T112
    1x IDR48
    MMO card
    4x Soundscape Red32

    #31537
    Profile photo of tk2k
    tk2k
    Participant

    Nope that’s normal. Since its a flexible dsp architecture with one unified system power on and setup takes longer than, say, a Yamaha with descrete processing unites

    iDR-48, T-112, Mixpad
    College

    #31543
    Profile photo of mumu
    mumu
    Participant

    do not forget – on power failure during a show – the rack boots really quick (6-7-secs)
    therfore,at least on a standard show (band not theater or musical) one is really quick back to a sounding system.

    cheers
    dave

    allways latest firm and software
    iLive-144/t-80/idr-10 /idr-48/dante/pl-6/eyepad 1/belkin router/

    #31547
    Profile photo of kentlowt
    kentlowt
    Participant

    A very good reason to use a UPS!

    Your console sounds fast compared to our console LOL.

    112T/IDR48/IDR16

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The forum ‘Archived iLive Discussions’ is closed to new topics and replies.