144 and T112 Strip lights and LED’s

Forums Forums iLive Forums Archived iLive Discussions 144 and T112 Strip lights and LED’s

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of gilparente gilparente 9 years, 8 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #22912
    Profile photo of vernon-mccallum
    vernon-mccallum
    Participant

    I have a T112 and a 144. The channel strip lights on the 144 are much, much dimmer than the T112. If i turn up the brightness the LED’s become blinding on the 144. Has anyone got this combination of surfaces and noticed this difference? I know it’s more of a problem than a topic but i’m curious.

    #29410
    Profile photo of 01soundman
    01soundman
    Participant

    I, too, have a 144. Never have been happy with the LED vs. Label difference. Would like to see the strip labels brighter than they are now in comparison to the LEDs…

    Ray

    #29414
    Profile photo of vernon-mccallum
    vernon-mccallum
    Participant

    Thanks for that. I questioned it with A&H and was told it was normal. Didn’t seem right to me so i was just trying to see if other people had the same problem. Seems so, guess we just have to live with it.

    #29566
    Profile photo of gilparente
    gilparente
    Participant

    144 was an older design and since that, they have found a brighter lcd block that they engineed into the T series. Thats is what i heard

    Gil Parente
    Design & Integration
    Entertainment Arts, Inc.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The forum ‘Archived iLive Discussions’ is closed to new topics and replies.