Strange “fast forward” or “rewind” digital sound.

Forums Forums iLive Forums Archived iLive Discussions Strange “fast forward” or “rewind” digital sound.

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of RayS RayS 9 years, 10 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #22856
    Profile photo of SSmith162
    SSmith162
    Participant

    We are using a T-112 with a iDR-48. We occasionally have a strange sound that runs through our system. It is most often heard when there is only someone talking through the system. Although it may happen during live music and just not be noticed.

    It sounds like repeated audio sped up to super fast speed like scrubbing fast throught he audio.

    Has anyone experienced something like this or does anyone have suggestions for what the issue might be.

    Thanks

    #28727
    Profile photo of Mr-B
    Mr-B
    Participant

    Not really enough information, is it on the input in use? another input that has been left open? closed input? on an output? can you hear it in PFL. Almost sounds like old school analogue LTC getting onto mic lines.
    Are you running code anywhere is it possibly digital noise from an unused channel routed with lots of gain?

    Mr B.

    #28729
    Profile photo of RayS
    RayS
    Participant

    could this be the same as this…http://iliveforum.allen-heath.com/topic.asp?TOPIC_ID=1241 don’t know if or how it was (ever) resolved……

    RayS

    R-72/iDR32/iPS10

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The forum ‘Archived iLive Discussions’ is closed to new topics and replies.