1.7 latency/delay when switching channels

Forums Forums iLive Forums Archived iLive Discussions 1.7 latency/delay when switching channels

This topic contains 21 replies, has 13 voices, and was last updated by Profile photo of mumu mumu 10 years, 10 months ago.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #26672
    Profile photo of grahamwhite
    grahamwhite
    Participant

    My T112 does this too. Although as Stealth suggests it may be because i have the “fill” activated.

    http://www.TotalLiveSound.com

    #26673
    Profile photo of aqstyk
    aqstyk
    Participant

    quote:


    Originally posted by grahamwhite

    My T112 does this too. Although as Stealth suggests it may be because i have the “fill” activated.

    http://www.TotalLiveSound.com


    I have tried with FILL on and OFF. It has nothing to do. This problem remains.

    Mario from Poland

    #26674
    Profile photo of Stealth
    Stealth
    Moderator

    Hi All

    A&H are aware there is an issue with latency when switching channels in the EQ page.

    We are working on a fix for this issue, we hope this will be resolved in v1.8 firmware.

    Regards
    Sam A&H

    #26746
    Profile photo of abstractnoise
    abstractnoise
    Participant

    Thanks Sam.

    Just wanted to update this to say that on our setup the 1.71 firmware has sped things up a little, but not enough to satisfy some by the sounds of things. Anything you can do to help with this in 1.8 would be great!

    Work web: http://www.allsouls.org
    Home web: http://abstractnoise.wordpress.com

    #26752
    Profile photo of mumu
    mumu
    Participant

    yep 1.71 here same thing..must be the firmware

    update:
    was running a show (grandmothers feat napoleon murphy brok big fun)
    had to disconnect the eepc coz it slowed down the console response in general (144) things like leds on channel freezing for 2 secs really not funny – unplugged the computer an it disappeared….

    cheers
    dave

    allen&heath iLive-144 /idr 64 / idr 48 (i am convinced there is a yamaha conspiracy against the release of the dante )

    #26760
    Profile photo of RayS
    RayS
    Participant

    mumu, have you tried connecting with multicast “on”???

    RayS

    #26764
    Profile photo of mumu
    mumu
    Participant

    nope i give it a try today

    cheers
    dave

    allen&heath iLive-144 /idr 64 / idr 48 (i am convinced there is a yamaha conspiracy against the release of the dante )

    (the difference between a soundengineer and god? god does not pretend beeing a soundengineer)

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)

The forum ‘Archived iLive Discussions’ is closed to new topics and replies.