112 Surface won't boot after upgrade

Forums Forums iLive Forums iLive troubleshooting 112 Surface won't boot after upgrade

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of SteffenR SteffenR 1 week, 3 days ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #121028
    Profile photo of WillFan
    WillFan
    Participant

    Hello,
    Hoping we can get out loved desk working again. It is not been used for a while due to covid – but just before covid an upgrade to (we think v1.94) was made. Obviously this doesn’t run on the 112, with standard hardware.

    So it boots up, we get the white Allen & Heath logo screen then a split second of what looks like the desktop then we get the text (see image). We have been able to get a command line up, and can see the directories and files.

    We would like to get it working again on V1.8. Please any help, would be so welcome!
    Thank you

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #121047
    Profile photo of WillFan
    WillFan
    Participant

    ok update, A&H support been great
    They’ve suggested need a new CF card, part no. 004-095 but it’s v1.9

    Our IDR-10 has the DSP RackExtra card
    Our research shows that you can only run v1.9 on the IDR-10 if you have the blue RackExtra 2 DSP
    so if we have 1.9 on teh surface it won’t connect, so my questions is does anyone have a CF card with v1.8 on, or – our card seems to be ok… has anyone got an image of a v1.8 CF card for a 112 surface or any way of restoring the v1.8 firmware onto it? Thanks

    #121064
    Profile photo of SteffenR
    SteffenR
    Participant

    You can ask the support team about it.
    They will try to help you to get your system working again.

    Resources

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.