1833

#28893
Profile photo of RayS
RayS
Participant

quote:


Originally posted by Rui Miguel

Hello,

I had this problem happened to me yesterday. We setup our T80 and iDR48 on Fryday and everything worked fine.
On saturday morning when we came back to the venue the iLive system did not connect and the following message appeared on the surface:

Mix Rack at ***IP adress** did not boot correctly

Network settings were correct and with the support from my suplier (on the mobile at a Saturday bless him) I started the pprocess of starting up with the internal dip switches on. I tried them all, since I could not go online for support, but nothing worked and the same message appeared over and over again.

I finnaly setup my iDR16 to do the event, and now I am going to go to my suplier to try and solve the problem. But I decided to post this here to get some feedback from my fellow ilive users.

Any suggestion or comment on this is very much wellcome.

Thanks.

Surface: T112
Rack: iDR48
PC: Editor 1.81
iPad: MixPad


Have you tried this procedure:
How to reset the network settings
1. Power off both the MixRack and Surface.
2. Reset the MixRack network address.
a. Insert a pointed object into the Reset hole in the MixRack
CPU module. There is a switch inside – Press and hold the
switch in.
b. Power on the MixRack. Hold the CPU reset switch in for at
least 15 seconds while the rack is booting up.
3. Reset the Surface network address.
a. Insert a pointed object into the Reset hole in the Surface
CPU module. There is a switch inside – Press and hold the
switch in.
b. Power on the Surface. Hold the CPU reset switch in for at
least 15 seconds while the surface is booting up.
4. Reset the TouchScreen network address.
a. Go to the UTILITY / Network / Network Setup page.
b. Touch the Reset Network Settings button.
c. Touch the Apply button at the top right of the screen.
d. Touch the Restart Units button.
The system reboots with default network addresses applied

RayS

R-72/iDR32/iPS10