Standby issue

Forums Forums ME Forums ME troubleshooting Standby issue

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of HBCMedia HBCMedia 1 year, 4 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #50160
    Profile photo of HBCMedia
    HBCMedia
    Participant

    Is anyone else having an issue getting the ME-1 out of Standby after it has been sitting for a while?

    I keep having to unplug the unit and plug it back in to get it out of standby. Holding Shift and pushing the Mute key does not wake the unit back up like it should.

    I am on the latest Firmware V1.13

    #50203

    @hbcmedia – thanks for making us aware of this – it has been confirmed as a bug in v1.13 and our developers are aware of the issue.

    #50257
    Profile photo of HBCMedia
    HBCMedia
    Participant

    Do you have a time frame on when it will be fixed?

    #50259
    Profile photo of Pit Lenz
    Pit Lenz
    Participant

    Does this standby issue affect certain (if so, which) MEs only?
    Haven`t noticed it on my stations yet…

    KnockKnockKnock!
    onwood

    #50260
    Profile photo of HBCMedia
    HBCMedia
    Participant

    I don’t know, I only have one ME right now. I know this didn’t start until I updated the firmware.

    #58089
    Profile photo of HBCMedia
    HBCMedia
    Participant

    Any news on getting this bug fixed?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.